Spel-arrangement

terug naar overzicht

Spel-arrangement

Of u nu een fanatieke speler of een gezelschapsspeler bent, dit arrangement is altijd een succes! Bij aankomst op ons Buitengoed staat de koffie/thee met onze huisgemaakte Fredeshiem brok klaar. Aansluitend start het lunchbuffet of warm en koud dinerbuffet. Voor of na de maaltijd heeft u de keuze uit meerdere spellen (zie onder voor uitleg). Na het spel serveren wij een bittergarnituur en is er gelegenheid om te borrelen.
(dranken op basis van nacalculatie)

Vanaf prijzen (afhankelijk van spelkeuze, zie onder de prijzen per spel):
v.a. € 49,75 p.p. (afhankelijk van het gekozen spel v.a. 12 personen)
v.a. € 36,00 p.p. (voor kinderen 3-12 jaar)

Keuze uit de volgende spellen:

De Grote TV-Quiz-Mix
Een zinderen de show met de bekendste en grootste televisie quizzen en spelshows van de Nederlandse TV.
Altijd al deelnemer willen zijn van 'Lingo', 'Tien voor Taal', 'Ik hou van Holland', 'Get the Picture' en vele andere spelshows? Dit is uw kans!

Begeleid door onze eigen Quizmaster doorloopt u in teams de diverse Nederlands quizzen. Het zal aankomen op kennis op het gebied van taal, muziek, showbizz en vele andere categorieën. Ook is er tijd voor muziek, leuke liedjes en natuurlijk de tunes van de verschillende programma's komen voorbij.

Halverwege het programma is er natuurlijk een reclameblok, hierna kan iedereen vol goede moed doorgaan met de volgende reeks van quizzen.

Anders dan bij sommige TV-shows speelt iedereen een rol. De input van iedere deelnemer is van belang en zal bij sommige spellen ook noodzakelijk zijn.

Welkom in de wereld van de televisie tijdens 'De Grote TV-Quiz-Mix'!

Prijzen:
€ 49,75 p.p. (v.a. 20 personen)
€ 36,00 p.p. (voor kinderen 3-12 jaar)


Jongens tegen de Meisjes
De eeuwig durende strijd: the battle of the sexes...

Kunnen mannen statistisch gezien echt veel beter autorijden dan vrouwen? Kunnen vrouwen meerdere dingen tegelijk? Of zijn we allemaal aan het opscheppen? Vind het uit bij onze versie van 'De Jongens tegen de Meisjes".

Deze spelshow wordt begeleid door onze enthousiaste presentator. Samen met de deelnemers wordt middels diverse spelen bekeken welk geslacht de sterkste is. Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar verliezen van het andere geslacht is uitgesloten toch?

Prijzen:
€ 49,75 p.p. (v.a. 20 personen)
€ 36,00 p.p. (voor kinderen 3-12 jaar)


Sherlock Holmes
Moord, spanning en sensatie! De bestseller onder de PDA-games, waarbij u met behulp van PDA en GPS zelf op pad gaat om dit mysterie op te lossen.

Na een uitleg over het gebruik van dit wonder der techniek wordt door niemand minder dan Sherlock Holmes het mysterie uitgelegd. In de buurt zijn aanwijzingen gevonden over de moord en met behulp van de PDA kunt u ze vinden en de antwoorden ingeven. Wie van u kan als eerste de complete toedracht van dit mysterie achterhalen?

Prijzen:
€ 52,25 p.p. (v.a. 12 personen)
€ 38,50 p.p. (voor kinderen 3-12 jaar)


CSI: Crime Scene Investigation
Stap in de voetsporen van het bekende tv-programma CSI en vindt de ware toedracht achter deze moord! Als CSI-agent gaat u met uw team op pad om, net behulp van het nieuwste op het gebied van 'crime-solving', aanwijzingen te vinden over de gepleegde moord.

Een smartphone met speciale Crime-App wijst u met GPS de weg naar de sporen die op de plaast delict zijn aangetroffen zoals vingerafdrukken, foto's en beveiligingscamera's, getuigen-verklaringen en politierapporten. Met behulp van de visuele aanwijzingen en geluidsfragmenten indentificeert u verschillende verdachten. Maar wat is hun motief? En wie heeft de moord nu daadwerkelijk gepleegd?

Prijzen:
€ 52,25 p.p. (v.a. 12 personen)
€ 38,50 p.p. (voor kinderen 3-12 jaar)


Wie is de Mol?
Niemand is te vertrouwen en niets is wat het lijkt! Gebaseerd op het bekende tv-programma, speelt u zelf het spel Wie is de Mol,

De spanning begint al weken voor uw uitje door de online vragenlijst die iedereen per mail krijgt thuisgestuurd. Aan de hand van deze vragen wordt 'De Mol' bepaald...

Op de dag van uw eigen 'aflevering' van Wie is de Mol? starten we met de uitleg en de groepsindeling. Al snel worden het doel en de regels van het spel duidelijk. Vervolgens nemen de presentatoren u mee naar buiten.

Tijdens de verschillende opdrachten, begeleid door professionele instructeurs, probeert u zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar onder u bevindt zich één saboteur: de MOL. Hij of zij zal vertragen, bedriegen, liegen, lachen, huilen... en dit alles om de opdrachten te laten mislukken. Wie? Dat is nu juist de vraag! Twee keer wordt u getest met vragen over de identiteit van de Mol. Wie het meeste weet over het doen en laten van de Mol wint het spel.

Wie is de Mol? Een dag om nooit te vergeten!

Prijzen:
€ 57,25 p.p. (v.a. 12 personen)
€ 43,50 p.p. (voor kinderen 3-12 jaar)

 

Info aanvragen Vragen?Wij helpen u graag: (0521) 535 100