Leeftocht

 

 

 

Leeftocht is een samenwerkingsverband tussen Buitengoed Fredeshiem, de Algemene Doopsgezinde Sociëteit en de Gemeenschap voor Doopsgezind Broerderschapswerk.

“Al het werkelijke leven is ontmoeting”. Deze tekst van Martin Buber staat op het Inspiratiepad van Buitengoed Fredeshiem. De woorden geven kernachtig weer waar het bij de broederschapshuizen om draait. Voel u welkom op het 14 ha lommerrijke domein van Buitengoed Fredeshiem en geniet van de cursussen, van elkaar, de openheid, de ongedwongenheid, het lekkere eten, de comfortabele kamers en de fraaie omgeving.

Algemene Doopsgezinde Sociëteit

De Algemene Doopsgezinde Sociëteit (ADS) is het overkoepelende orgaan van alle doopsgezinde gemeenten in Nederland. De ADS ondersteunt Leeftocht in de organisatie.

Onder de vlag van Leeftocht worden diverse activiteiten, lezingen en cursussen op het gebied van religie en spiritualiteit georganiseerd. Voor het volledige programma en aanbod verwijzen wij u naar de agenda op de website van Leeftocht:

www.leeftocht.nl

De activiteiten van Leeftocht worden mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de Van Eeghenstichting en van het Fonds van de Doopsgezinde Gemeente in Zuid-Limburg.