Quilt-midweek

terug naar overzicht

Maandag 27 augustus - vrijdag 31 augustus 2018

Het thema van de quilt-midweek is “De Waanzinnige Boomhut”.  Rondom dit thema worden drie workshops georganiseerd; “Katnarie”, “Hondje Stil” en “Het Kistje Van Cleo. Uitgebreidere informatie over het programma staat onder de tarieven. Het wordt een gezellige midweek in relaxte sfeer met samen quilten en het uitwisselen van ideeën en ervaringen. De quilt-midweken staan onder leiding van Elfriede Grooten.                           

Tarieven:

Op basis van een éénpersoonskamer                  € 450,00 p.p.
Op basis van een tweepersoonskamer                € 380,00 p.p.

Programma:

De midweek bestaat uit drie workshops:

Workshop 1 (maandag & dinsdag): “ Katnarie“ 

In deze workshop bieden wij een aanzet voor een quilt. Met een eenvoudig  paperpiecing patroon maken wij een blok. Vanuit deze positie is een ontwerp voor een quilt makkelijk te maken. Door het blok te veranderen, krijg je een heel nieuw gegeven. Hoe groot de quilt wordt, bepaalt uzelf. Tijdens de gehele week, ook tussen de andere workshops door, kunt u aan dit project werken.

Workshop 2 (woensdag): “ Hondje Sil“                  

Op de woensdagochtend gaan wij een gebruiksvoorwerp maken. In de namiddag hebben wij een vrije middag gepland. U kunt gaan fietsen, wandelen of gaan shoppen. De keuze is aan u. In de avond maken wij Sil, een klein schattig werkje!

Workshop 3 (donderdag): “ Het kistje van Cleo“ 

Het sleutelwoord voor deze workshop is een plaktechniek met vliesofix. Een groot kleurcontrast is belangrijk. De resultaten zijn schattig te noemen.

 

Wij hebben meestal een avondprogramma en op donderdagavond vindt een Show en Tell plaats. Hiervoor graag quilts (ook tops) meenemen.

De midweek begint op maandagochtend om 11uur en eindigt op vrijdag ochtend met een kopje koffie tegen10 uur.

De materialenlijst ontvangt u circa 6 weken voor de midweek.

"Door jarenlange ervaring met de quiltmidweek, kan ik u verzekeren, dat het een gezellige midweek in relaxte sfeer wordt. Samen quilten, ideeën en ervaringen uitwisselen, alles passeert de revue. Met Mevrouw Kea Gutker de Geus verheugen wij ons op uw komst."

Voor vragen over de midweek kunt u terecht bij:

Elfriede Grooten
Windmolen 11              
7751 HE Dalen
Tel. (0524)552555       
E-mail: e.g.grooten@planet.nl

Info aanvragen Vragen?Wij helpen u graag: (0521) 535 100