Familieweekend hotel


Voorbeeldarrangement hotel

Vrijdagmiddag om ca 16.00 uur aankomst in eigen zaal (incl. bar en eigen terras) met koffie/thee/limonade en Friese oranjekoek. Om 18.00 uur een heerlijk warm/koud buffet. Overnachting op 2-persoonskamers in het hotel

Zaterdagochtend staat er in restaurant Vondel een lekker ontbijtbuffet voor u klaar, en daarna kunt u bijvoorbeeld naar de gezellige markt in het oude vestingstadje Steenwijk gaan of kunt u kanoën/een rondvaart maken door het prachtige natuurgebied van de Weerribben of breng een bezoek aan de beroemde hunebedden in Drenthe. Zaterdagavond heerlijk barbecueën op het terras en ‘s avonds gezellig onder elkaar doorbrengen.

Zondagochtend ontbijtbuffet en hierna kunt u ons Inspiratiepad wandelen, jeu de boulen of in groepjes klootschieten (wandelend) over de Woldberg. Na het lunchbuffet vertrek en kunt u een afsluitend bezoek aan het Venetië van het Noorden, Giethoorn. Hier vele mogelijkheden voor kanoën, punteren en museumbezoek.

Prijs (v.a. 20 pers): € 139,50 (incl. 2x ontbijtbuffet, 1x lunchbuffet, 1x warm/koud buffet, 1x barbecue of driegangendiner, koffie/thee /limonade in eigen zaal; 2x overnachting op 2-persoonskamer, incl. opgemaakt bed en handdoekenpakket)
Kinderen van 3 t/m 12 jaar: € 75,- p.p. (kinderen van 0 -2 jaar: gratis)

Bij aankomst op zaterdagochtend: € 99,50 p.p.

Info aanvragen Vragen?Wij helpen u graag: (0521) 535 100