Groepshotel

1 - 52

Faciliteiten

  • slaapkamer voor minder validen
  • tv met kabelaansluiting

Gesitueerd in ons karakteristieke hoofdgebouw treft u ons groepshotel aan. Dit voormalig Friesch Doopsgezinde Broederschapshuis adement nog altijd de gastvrije instelling uit net als in 1929.

In ons hoofdgebouw/groepshotel beschikt Buitengoed Fredeshiem over 35 één- en tweepersoonskamers voor in totaal 52 gasten. Alle kamers beschikken over een telefoon, flatscreen-tv met kabelaansluiting en een badkamer met daarin een douche, toilet, wastafel en spiegel. Alle kamers liggen op de begane grond en hebben veelal een eigen terras met uitzicht op het bos.

Zes zalen (waaronder een kapel) en een sfeervol restaurant completeren het geheel. Hierbij treft u de tarieven aan voor een verblijf o.b.v. volledig pension in het hoofdgebouw. Uitbreiding van de overnachtingscapaciteit kan via onze exclusieve gastenverblijven Stins en State of de zespersoonsvakantiehuizen. Desgewenst verzorgen wij bovendien met alle plezier uw complete programma, incl. excursies en avondprogramma's. Informeert u eens vrijblijvend.

 

Groepstarieven 2017

Volledig pension tussen aankomst en vertrek, incl. éénpersoonskamers (1-pk) of tweepersoonskamers (2-pk) met douche, toilet en telefoon, tv en opgemaakte bedden, een handdoekenset èn koffie of thee tussendoor. Tarieven gelden per persoon per nacht. Prijzen zijn incl. huur van één zaal.

 

Groepstarieven         min. 20 pers.         10-19 pers.

 1 nacht p.p. per etmaal  1-pk     2-pk                   1-pk      2-pk   

                                         € 94,-   € 82,-                  € 99,-    € 87,-  

2 nachten p.p. per etmaal:  

                                        € 90,-   € 80,-                  € 95,-    € 85,-

3 nachten p.p. per etmaal:  

                                       € 82,-   € 70,-                  € 87,-    € 75,-

4 of meer nachten (aankomst middag, vertrek ochtend)       

                                      € 82,-   € 70,-                  € 87,-    € 75,-

Kindertarieven : kinderen van 0-2 jaar gratis, kinderen van 3 t/m 12 jaar krijgen 50% korting op bovenstaande tarieven. Verblijfsbelasting à € 1,50 p.p.p.n niet inbegrepen. Bij deze groepstarieven is geen dagelijkse kamerverzorging inbegrepen. Kamerverzorging is mogelijk à € 4,00 per kamer per keer.

Het ontbijt en de lunch worden in buffetvorm gepresenteerd, het diner als driegangen dagmenu. Wilt u graag bijvoorbeeld een keer een barbecue of warm/koud buffet dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. De gangbare tijden voor de maaltijden zijn van toepassing. Voor koek&gebak, snacks en bittergarnituren hebben wij aparte informatie beschikbaar.

Op de dag van vertrek dienen de kamers om 10.00 uur 's morgens ontruimd te zijn. U kunt uw verblijf op Buitengoed Fredeshiem naar keuze verlengen, bijvoorbeeld t/m het lunchbuffet.

 

Aanvullende informatie van A tot Z

Informatie over bijvoorbeeld activiteiten, audiovisuele middelen, annuleringen, betalingen zaalaccommodatie e.d. vindt u het informatieblad ‘Aanvullende informatie van A tot Z’.

Bij uw meerdaags arrangement heeft u gratis de beschikking over een plenaire zaal.

 

Dagbijeenkomsten

Voor dagbijeenkomsten als familiedagen, recepties, conferenties, vergaderingen en diners heeft Buitengoed Fredeshiem aparte informatie beschikbaar.

 

N.B. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Het is niet toegestaan zelf meegenomen etenswaren en dranken op Buitengoed Fredeshiem te nuttigen. Prijswijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

 

Afdeling Reserveringen geopend op maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

 

Vragen?Wij helpen u graag: (0521) 535 100