Groepsarrangementen

1 - 160

Faciliteiten

Gesitueerd in ons karakteristieke hoofdgebouw treft u ons (groeps)hotel aan. Dit  Broederschapshuis adement nog altijd de gastvrije instelling uit net als in 1929.

In ons hoofdgebouw beschikt Buitengoed Fredeshiem over 35 één- en tweepersoonskamers . Alle kamers beschikken over een telefoon, flatscreen-tv met kabelaansluiting en een badkamer met daarin een douche, toilet, wastafel en spiegel. Alle kamers liggen op de begane grond en hebben veelal een eigen terras met uitzicht op het bos.

Zeven zalen (waaronder een rietgedekte kapel) en een sfeervol restaurant completeren het geheel. Uitbreiding van de overnachtingscapaciteit kan via onze exclusieve landhuizen Stins en State, boerderij Hiemsherne of de vakantiehuizen. Desgewenst verzorgen wij bovendien met alle plezier uw complete programma, incl. excursies en avondprogramma's. Informeert u eens vrijblijvend.

 

Groepstarieven 

Wij maken graag een offerte of voorstel voor u naar uw wens en behoefte.

 

Dagbijeenkomsten

Voor dagbijeenkomsten als familiedagen, recepties, conferenties, vergaderingen en diners heeft Buitengoed Fredeshiem aparte informatie beschikbaar.

 

 

Vragen?Wij helpen u graag: (0521) 535 100