Pinksterweek

terug naar overzicht

Gastenleiding: Coot Winkler Prins

De gehele week is er een mogelijkheid om te wandelen en te genieten van de prachtige omgeving van Fredeshiem, of om jeu de boule te spelen, een mooi rondje om te klootschieten of binnen Oud Hollandse spelletjes met elkaar te spelen.

 

Vrijdag 7 juni:
-Middag: Aankomst tussen 15.00 uur en 17.00 uur op Buitengoed Fredeshiem.
-Avond: Gezellige kennismakingsavond.
 

Zaterdag 8 juni:

-Middag: Vanmiddag gaat u onder begeleiding van onze bloemist creatief bezig en gaat u iets moois maken voor op uw kamer waar u de hele week nog van kunt genieten. Het mag meegenomen worden naar huis.
 

Zondag 9 juni:  1ste Pinksterdag       
-Ochtend: Om 10.00 uur is er een Kerkdienst. Na de kerkdienst is er gelegenheid voor koffiedrinken met iets lekkers.
 

Maandag 10 juni: 2de Pinksterdag
-Ochtend: Vanaf 11.30 uur staat er een heerlijke uitgebreide Pinksterlunch voor u klaar.
-Middag: Vandaag gaat u een prachtige rondvaart maken over de Friese Meren. 
-Avond: Vanavond wordt er een Pinksterdiner geserveerd.


Dinsdag 11 juni:
-Ochtend: Even bijkomen van de Pinksterdagen. Vanmorgen heeft u de mogelijkheid om u zelf eens te laten verwennen door onze eigen schoonheidsspecialiste, zij is op Fredeshiem voor u aanwezig. Bij de receptie kunt u zich opgeven voor een behandeling naar keuze. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden (kosten excl. arrangement).
 

Woensdag 12 juni:
-Avond: een optreden van de Dwingelder Daansers. Folkloristische dansgroep de Dwingeler Daansers uit het Drentse Dwingeloo bestaat uit een enthousiaste groep mensen die graag dansen en muziek maken. In (replica’s van)  kleding die op hoogtijdagen in Zuidwest Drenthe werd gedragen rond 1900 voeren zij oude stijldansen uit met muzikale begeleiding van hun accordeonisten.

 

Donderdag  13 juni:
-Middag: U brengt een bezoek aan Taman Indonesia in Kallenkote. Vooraf krijgt u, onder het genot van een kopje koffie met spekkoek, een korte inleiding over het park, waarna u zelf een rondwandeling kunt maken door het park. Heeft u wel eens gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Beo’s die kunnen praten? Hier in dit buitengewoon Indonesisch dierenpark vind u allerlei bijzondere dieren uit Indonesië zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen. Ook kunt u een nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar.

Vrijdag 14 juni:
Uw Pinksterarrangement is al weer voorbij.

 

Tarieven (o.b.v. volpension):
€ 699,00 p.p. (o.b.v. eenpersoonskamers)
€ 629,00 p.p. (o.b.v. tweepersoonskamers) 

 

Info aanvragen Vragen?Wij helpen u graag: (0521) 535 100