Zomerweek Augustus

terug naar overzicht

Zaterdag 3 augustus - zaterdag 10 augustus 2019

O.l.v. van de dames Anneke Bos-Joostema en Corrie Borgers-Bos

 

Bij Buitengoed Fredeshiem kunt u genieten van de omgeving door te wandelen, jeu de boules te spelen of een mooi rondje klootschieten. Natuurlijk kunt u binnen ook Oud Hollandse spelletjes spelen met elkaar.

Iedere ochtend is er tussen 09.45 uur en 10.00 uur ochtendgymnastiek.

 

Zaterdag 3 augustus:

-Middag: Aankomst tussen 15.00 uur en 17.00 uur op Buitengoed Fredeshiem.
-Avond: Gezellige kennismakingsavond.

 

Zondag 4 augustus:

-Ochtend: Om 10.00 uur is er een Kerkdienst op Buitengoed Fredeshiem. Na afloop koffie/thee en iets lekkers.
 

Maandag 5 augustus:

-Middag: De bus vertrek om 14.00 uur naar Ossenzijl. We gaan een prachtige moerasvaart maken van 1,5 uur door Nationaal Park de Weerribben.
 

Dinsdag 6 augustus:

-Middag: Vanmiddag komt Philip Friskorn van Skylar Productions een boeiende lezing geven over de Weerribben.


Woensdag 7 augustus:

-Ochtend of Middag: Vandaag is er een mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan Steenwijk. Zoals elk jaar is er nu ook weer op woensdag een Vestingfeest. Het thema is vandaag Kunst, deze dag is vol live muziek, braderie en gezelligheid.
 

Donderdag 8 augustus:

-Ochtend: Even bijkomen van de drukke vakantieweek. Vanmorgen heeft u de mogelijkheid om u zelf eens te laten verwennen door onze eigen schoonheidsspecialiste, zij is op Fredeshiem voor u aanwezig. Bij de receptie kunt u zich opgeven voor een behandeling naar keuze. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden (kosten excl. arrangement).

-Avond: Optreden van Troubadour. Liedjes van vroeger en nu, begeleid op harp en gitaar. Mooie solo harpmuziek. Verhalen met begeleiding van de harp. Zelfgeschreven liedjes met gitaarbegeleiding.


Vrijdag 9 augustus:

-Middag: U brengt een bezoek aan de Bakkerijmuseum in Hattem.  De bus vertrekt om 13.00 uur. In de pittoreske vestingstad Hattem staat het grootste Bakkerijmuseum van Nederland. Drie prachtige monumenten, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat, tonen de rijke geschiedenis van brood en banket.

Avond: een gezellige afsluitende avond.


Zaterdag 10 augustus:

Uw vakantieweek is al weer voorbij. Ter afsluiting koffie. Kamers graag afsluiten voor 10.00 uur, sleutels inleveren bij de receptie en uw eventuele telefoonnota graag voldoen. Goede thuisreis gewenst!

Info aanvragen Vragen?Wij helpen u graag: (0521) 535 100