Gemengd Koor Boyl

Concert Gemengd Koor Boyl

op Buitengoed “Fredeshiem”

 

Het Gemengd Koor Boyl, opgericht in 1939, zingt een gevarieerd 4-stemmig repertoire. Het koor bestaat uit 38 enthousiaste zangers die iedere week met veel plezier repeteren en enkele malen per jaar een concert geven. Leden komen uit de wijde omtrek van Boijl.

Na het eerste succesvolle concert in Boijl staat het tweede concert al weer voor de deur. Het Gemengd Koor Boyl, dat de laatste jaren een gezonde groei doormaakt, zingt op zondag 26 november op Buitengoed Fredeshiem in De Bult. Deze mooie locatie is het decor van een concert in herfstsfeer. Het Gemengd Koor Boyl, brengt in dit concert een gedeeltelijk vernieuwd en afwisselend repertoire. In het programma is ook een pianosolo door pianiste Jeanine Santing opgenomen. Dirigente Marijke Beute, die ook over een prachtige sopraan stem beschikt, zal twee solo's voor haar rekening nemen.

Kortom een breed en gevarieerd scala van muziek, voor elk wat wils. Zeer de moeite waard om te gaan luisteren. Het koor staat al weer enkele jaren onder de bezielende leiding van dirigent Marijke Beute uit Groningen.

Locatie en tijd:

Buitengoed Fredeshiem
Eiderberg 2
8346 Kj De Bult

Aanvang concert: 14.30 uur. De toegang is gratis

Meer informatie: www.gemengdkoorboyl.nl

Zoals zovele koren kan het koor nog steeds nieuwe leden / zangers gebruiken. Repetities op maandagavond 20.00 uur in het Dorpshuis te Boijl.