Menukaart

Dinerkaart najaar 2018

 VOORGERECHTEN

• Salade van gegrilde courgette, groene asperges, walnoot en geitenkaas €10.50

• Coppa di Parma met huisgemaakte aardappelsalade en frambozendressing €10.50

• Frisse salade met gebakken gamba’s en calamaris met knoflooksaus €10.50

SOEPEN

• Kruidige pompoensoep met pijnboompitten €5.75

• Bospaddenstoelensoep met croutons €5.75

• Soep van de dag € 5.75

HOOFDGERECHTEN  

• Gebakken heekfilet met paprika, zongedroogde tomaat en basilicumsaus €18.75

• Zalmfilet met gegrilde groene asperges en citroensaus 22.50

 • Schnitzel met gebakken champignons en een spiegelei 18.75

• Scharrelkipfilet met uienchutney en sojasaus 18.75

• Biefstuk van Australische Angus met stroganoffsaus 19.75

• Hachee van wild met een stamppotje van pompoen 22.50 

• Vegetarische groentelasagne met in knoflook gebakken paddenstoelen en gepofte tomaat 19.25

DESSERTS

• Panna cotta van karamel met advocaatroom en koffiesiroop 7.50

• Bosvruchtensoep met ijs van witte chocolade 7.50

• Creme brulee van kaneel met pistachijs 7.50