Ik hou van Holland!

terug naar overzicht

Doe mee aan het meest Hollandse spel, bekend van TV. Ik hou van Holland!
Tijdens dit avondvullende programma bent u zélf deelnemer van deze quiz!

Begeleid door onze eigen Quizmaster doorloopt u in teams de diverse rondes van dit spel. Diverse beroemde – en beruchte – onderdelen komen aan bod; Van 'De Spellingsronde' tot 'Namen raden' en van 'Kennisvragen' tot 'Raad het lied of Niet'. Natuurlijk sluiten het programma met de spetterende finale met 'Het Rad'!

Natuurlijk wordt er tijdens het programma rondgegaan met dranken en in de pauzes (de 'reclame') worden oer-Hollandse hapjes geserveerd.
 

Programma
Anders dan op TV speelt bij dit programma iederéén een rol. De verschillende onderdelen worden afwisselend met alle teams tegelijk tegen elkaar gespeeld, maar ook als duel waarbij twee teams het strijdveld betreden. Zo ontstaat een afwisselend programma waaraan alle deelnemers vol vuur zullen deelnemen.
 

Tijdens het hele programma wordt de quizmaster ondersteund door een interactieve beamershow waardoor u zich écht in de studio waant.
 

Houdt u ook zo van Holland?

 

Extra 1) Verkleedkleding

Kom nog meer in de Hollandse stemming met deze optionele 'extra'. Voor iedere deelnemer zijn er Oranje en Rood-Wit-Blauwe verkleed-elementen. In overleg bepalen we de invulling. Natuurlijk mag u deze aan het einde van de avond mee naar huis nemen!

Extra 2) Live Muziek

Nog bijzonderder wordt Ik Hou van Holland! met de toevoeging van onze Live Band! Een muzikale toevoeging voor een feestelijk resultaat!

 

Tarief

€ 32,50 per persoon (minimaal 16 personen)

Geschatte duur: 3,5 uur

Info aanvragen Vragen?Wij helpen u graag: (0521) 535 100