Restaurant

Heerlijk dineren in restaurant Vondel in Overijssel

Bij Buitengoed Fredeshiem kunt u ook terecht voor een heerlijk diner in ons restaurant Vondel. Zo kunt u na een vergadering gezellig bijkletsen onder het genot van een goed stuk vlees of vis. Overdag bent u ook van harte welkom voor een lekker kopje koffie met appeltaart of huisgemaakte brok, een cappuccino, of zelfs voor iets sterkers zoals een wijntje met bittergarnituur. Ideaal voor na een uitputtende fietstoer.

Logeren en dineren

Naast ons restaurant Vondel vindt u op Buitengoed Fredeshiem ons hotel voor groepen over zeven zalen die prima geschikt zijn voor trainingen, opleidingen, vergaderingen en allerlei andere bijeenkomsten. De moderne zalen zijn voorzien van alle benodigdheden die u maar wenst, zoals WIFI, aansluiting voor een beamer en genoeg tafels en lekker zittende stoelen. Natuurlijk kunt u aansluitend na de training, opleiding of vergadering heerlijk eten in ons restaurant Vondel.

Ook voor ontbijt

Wilt u ’s Ochtens graag verwend worden met lekkere warme broodjes in uw accommodatie? Dan hebben wij voor u onze broodjesservice, of wilt u op uw eigen terras bij uw vakantiewoning gezellig barbecueën? Dan bieden wij de mogelijkheid om onder andere een gasbarbecue en vlees bij ons te bestellen. Nieuwsgierig naar het menu of wilt u alvast een tafeltje reserveren in ons restaurant in Overijssel? Neem dan contact op met Buitengoed Fredeshiem in Overijssel door te bellen naar 0521-535100 of stuur een mail via het contactformulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Onze medewerkers staan u graag te woord en informeren u  graag naar de mogelijkheden.