Vakantiehuis

2 - 6

Faciliteiten

  • vaatwasser
  • combi-magnetron
  • vijfpitsgasstel
  • slaapkamer voor minder validen
  • tv met kabelaansluiting
 

Verspreid over ons buitengoed staan onze prachtige en ruim gelegen vakantiehuizen. Ze zijn sfeervol en comfortabel ingericht en hebben een ruim terras met volop privacy.

Inrichting

In de open keuken treft u een combimagnetron, een vaatwasser en keramische kookplaat aan. De vakantiehuizen zijn voorzien van een tv met kabelaansluiting en telefoon .Eén 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met bad en/of douche bevinden zich op de begane grond. Boven zijn twee 2-persoonsslaapkamers met wastafel. In enkele huizen treft u op de bovenverdieping een infrarood sauna aan of een 2de toilet en/of aanpassingen voor kinderen of mindervaliden.

Omgeving

Een aantal vakantiehuizen bevinden zich in de bossen en een aantal aan de rand van het bos en aan de weide. Alle woningen bevinden zich in de natuur en uiteraard is het mogelijk om uw voorkeur aan ons door te geven.

Nabij de vakantiehuizen is een grote speelweide en even verderop een kleine speelplaats met glijbaan, hut, zandbak, schommels, wiptoestellen en nog een tafeltennistafel.

Tarieven

Voor de tarieven en beschikbaarheid van de vakantiehuizen kunt u kijken bij 'direct boeken'.