Groepsaccommodatie Hiemsherne (14 pers.)

2 - 14

Faciliteiten

  • vaatwasser
  • combi-magnetron
  • tv met kabelaansluiting
Hiemsherne ligt in de prachtige, bosrijke omgeving van Steenwijk, Overijssel. Deze rustieke, oud-Saksische boerderij bestaat uit een voor- en achterhuis met ruimte voor in totaal 14 personen. U kunt in Hiemsherne gebruikmaken van draadloos internet en u kunt de auto voor de deur parkeren.

Inrichting

Het voorhuis van Hiemsherne heeft een woonkamer met in de oude schouw een gashaard, een keuken, en een slaapkamer achter ouderwetse bedstee deurtjes voor twee personen. Op de eerste etage vindt u een badkamer en een slaapkamer voor drie personen. Het achterhuis van Hiemsherne heeft op de begane grond een woonkamer met open keuken, twee tweepersoonskamers, en een ruime badkamer. Boven vindt u een twee- en een driepersoonskamer.

Omgeving

Hiemsherne ligt aan een weiland en aan de rand van het bos, met een schitterend uitzicht over de weide. U stapt de deur uit en bevindt zicht direct in het bos.

Nabij de groepsaccommodaties is een grote speelweide en even verderop een kleine speelplaats met glijbaan, hut, zandbak, schommels, wiptoestellen en nog een tafeltennistafel.

Tarieven

De tarieven en beschikbaarheid van de groepsaccommodaties kunt u vinden bij 'direct boeken'.